Ultratransit

99.00 kn

Dodatak prehrani za normalnu funkciju crijeva.

Neredovita stolica je jedan od najčešćih problema u probavnom sustavu te se pojavljuje kao posljedica modernog načina života, nepravilne i neredovite prehrane siromašne vlaknima, stresa, mirovanja i sjedilačkog načina života. Ultratransit kapsule sadrže ekstrakt listova aleksandrijske sene i ekstrakt pulpe ploda tamarinda. Aleksandrijska sena (Cassia acutifolia) i tamarind (Tamarindus indica) pridonose normalnoj funkciji crijeva.

Ultratransit kapsule (2 na dan)

Kategorija:

Opis

Upute za upotrebu: Po potrebi popiti dvije Ultratransit kapsule uz čašu vode navečer, prije spavanja.

Sadrži u preporučenoj dozi (2 kapsule):
Ekstrakt listova aleksandrijske sene 200 mg što odgovara količini senozida B od 10 do 14 mg
Ekstrakt pulpe ploda tamarinda 150 mg što odgovara količini vinske kiseline 15 mg

Sastojci: Ekstrakt listova aleksandrijske sene (Cassia acutifolia); kapsula biljnog podrijetla (celuloza), ekstrakt pulpe ploda tamarinda (Tamarindus indica); maltodekstrin; tvar za povećanje volumena: celuloza; tvar za sprečavanje zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Upozorenja: Ne preporučuje se uzimati dulje od 4 uzastopna dana. Ne preporučuje se davati djeci mlađoj od 12 godina. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se pri uzimanju posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se uzimati s korijenom sladića, kod crijevne opstrukcije i stenozne atonije, apendicitisa, ulceroznog kolitisa, Crohnove bolesti, abdominalne boli nepoznatog uzroka i dehidracije. Ne preporučuje se osobama s oštećenjem probavnog sustava, trudnicama i dojiljama.

Proizvedeno u Francuskoj.

Dodatne informacije

Pakiranje

16 kapsula

Prodajno mjesto

Ljekarne i specijalizirane prodavaonice