Ultratransit

99.00 kn

Dodatak prehrani za normalnu funkciju crijeva.

Neredovita stolica je jedan od najčešćih problema u probavnom sustavu te se pojavljuje kao posljedica modernog načina života, nepravilne i neredovite prehrane siromašne vlaknima, stresa, mirovanja i sjedilačkog načina života. Ultratransit kapsule sadrže ekstrakt listova aleksandrijske sene i ekstrakt pulpe ploda tamarinda.

Ultratransit kapsule (2 na dan)

Kategorija:

Opis

Upute za upotrebu: Po potrebi popiti dvije Ultratransit kapsule uz čašu vode navečer, prije spavanja.

Sadrži u preporučenoj dozi (2 kapsule):
Ekstrakt listova aleksandrijske sene 135 mg
Ekstrakt pulpe ploda tamarinda 150 mg

Sastojci: ekstrakt pulpe ploda tamarinda (Tamarindus indica);maltodekstrin; kapsula biljnog podrijetla (celuloza); ekstrakt listova aleksandrijske sene (Cassia acutifolia); tvar za povećanje volumena: celuloza; tvar za sprečavanje zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Uravnotežena i raznovrsna prehrana i zdrav načina života važni su za zdravlje.

Upozorenja: Ne preporučuje se uzimati dulje od 4 uzastopna dana. Ne preporučuje se davati djeci mlađoj od 12 godina. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se pri uzimanju posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se uzimati s korijenom sladića, kod crijevne opstrukcije i stenozne atonije, apendicitisa, ulceroznog kolitisa, Crohnove bolesti, abdominalne boli nepoznatog uzroka i dehidracije. Ne preporučuje se osobama s oštećenjem probavnog sustava, trudnicama i dojiljama.

Proizvedeno u Francuskoj.

Dodatne informacije

Pakiranje

16 kapsula

Prodajno mjesto

Ljekarne i specijalizirane prodavaonice

Možda će vam se također svidjeti…